orkest
Het bestuur van Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven hoefde niet lang na te denken toen de organisatie van KersenProms hen in 2013 benaderde met de vraag of de vereniging mee wilde werken aan dit evenement. “Deze uitdaging willen we graag aangaan!”

Al direct ontstond een prettige samenwerking tussen enerzijds de organisatie van de KersenProms en anderzijds het combo en de zangers en zangeressen van Debby and the Deebies. Gezamenlijk is in korte tijd een spetterend programma samengesteld. “Heel veel moeite heeft dit ons niet gekost, aldus dirigent Leon Vliex. Ons reguliere programma bevat regelmatig stukken die op dat moment nog in de hitlijsten staan. We hebben veel jeugdige leden die graag deze moderne muziek spelen. Uiteraard spelen we hiernaast ook de meer traditionele fanfare muziek”.

“De KersenProms is een mooie gelegenheid om eens aan een heel ander publiek te laten zien en horen wat wij in huis hebben, aldus Niels van de Leemkolk, voorzitter van Constantia. Onbekend maakt onbemind. Maar na de KersenProms zal het anders zijn. We zullen velen doen laten verbazen. Het zal spetteren en we presenteren een wervelende show”.

DSC04393Wil je meer weten over het promsorkest: [klik hier]