Tijdens eerdere edities van de KersenProms hadden we al enkele hits van Het Goede Doel geprogrammeerd.
Voor onze jubileumeditie hebben we daarom de leadzanger van Het Goede Doel, Henk Westbroek, uitgenodigd als special guest star! Samen met het promsorkest en het combo staat hij met diverse hits uit de periode van Het Goede Doel en solohits op ons podium.

Hendrik Otto (Henk) Westbroek is een geboren in Utrecht op 27 februari 1952 en bekend geworden als zanger van Het Goede Doel. Daarnaast is Henk liedjesschrijver, muziekproducent, radio- en televisiepresentator en politicus.
In de jaren ’80 werd Henk ‘beroemd’ in Nederland met de band het Goede Doel en hits als In ’t leven, Gijzelaar, België en Vriendschap.

Samen met de andere zanger van het goede doel, Henk Temming, vormde hij een gelegenheidsproject Henk en Henk met als enige wapenfeit de hitsingle Sinterklaas, wie kent hem niet.
Na meningsverschillen met Temming stopte Westbroek in 1991 met Het Goede Doel en startte een solocarrière. Ook blijft hij liedjes voor anderen schrijven.
In 1998 ontvangt Henk een Edison voor zijn album ‘Westbroek’ en verslaat daarmee zelfs Marco Borsato. Van dit album is ook zijn hitsingle ‘Zelfs je naam is mooi’.

In 2001 kwam Het Goede Doel weer bij elkaar voor een reünie en sinds 2008 treden ze weer regelmatig op. De chemie tussen de beide zangers is weer als vanouds.