Tijdens onze jubileum uitvoering van de KersenProms presenteren we een gloed nieuw zangtalent: Marie Louise Geurtsen.

Marie Louise is op jonge leeftijd al begonnen met zingen, dansen, toneel spelen en het volgen van pianolessen. Op haar 9e is ze naar het Nederlands Musical Ensemble gegaan waar ze in meerdere producties heeft gespeeld. Daarna is ze overgestapt naar Lucia Marthas – Institute for Performing Arts om zich verder te ontwikkelen in verschillende dansstijlen.
Hierna heeft ze een overstap gemaakt naar de Nederlandse Pop Academie waar ze haar zang verder is gaan ontwikkelen. Na deze opleiding afgerond te hebben heeft ze ook een diploma behaald aan De Dansopleiding. Zij treedt veel op met haar zus Joyce. Zo waren ze o.a. te bewonderen in het SBS6 programma The Winner is, waar ze winnaar werden in de categorie Familie. Daarnaast vormen zij samen ‘The Dreams’ waarmee ze optreden in dinnershows en het theaterprogramma: ‘Zoals een vrouw kan zijn’.
 
 
Ook dit jaar mogen we weer genieten van het energieke optreden van ras entertainer Benjamin Murck.

Benjamin Murck (1987) is acteur, zanger en presentator. Als kind van twee professionele musici vindt Benjamin snel zijn weg naar het podium. Zo speelt hij al op 9-jarige leeftijd in de Joop van den Ende musical ‘Oliver!’. Hiernaast begint Benjamin een studie op fagot. Hij behaalt zijn diploma aan de HAVO voor Muziek en Dans en vervolgt zijn klassieke carrière aan het Rotterdams Conservatorium (CODARTS) en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

In de jaren die volgen is Benjamin te zien in meerdere televisieproducties en tientallen theaterprojecten. Binnen zijn werkzaamheden vallen zijn muzikale achtergrond en acteerertalent steeds vaker samen. Met samenwerkingen met o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Camerata RCO, J.O.N.G.ensemble, RBO Sinfonia, Domestica Rotterdam en Mag Het Wat Zachter is Benjamin waar hij wil zijn. Op een podium, omgeven door muziek.

Door zijn podiumervaring is Benjamin, naast zanger en acteur, een graag geziene persoonlijkheid tijdens uiteenlopende presenteeropdrachten. Van rauw en volks tot chique en inhoudelijk, Benjamin schakelt snel, voelt zich vrij binnen direct contact met publiek en is mede daardoor zeer breed inzetbaar als presentator.

Met zijn energieke performance weet hij straks de tent wel weer op z’n kop te zetten.
 


Van jongs af aan draait alles in het leven van Sebastiën Hoek om muziek. Van concertrecensies schrijven tot plaatjes draaien bij de lokale radio, hij heeft het allemaal gedaan.

Sinds 2008 is hij een van de zangers van partycoverband ‘Mag Het Wat Zachter’. Of het nu een festival is in Limburg of een tentfeest in Groningen, met deze band treedt hij overal in Nederland op. En gaat geheid het dak er vanaf.

Hij bewees tijdens KersenProms 2016 met zijn rauwe rockstem met gemak de mensenmassa’s in beweging te brengen. We zijn dus enorm blij dat hij er tijdens onze jubileumuitvoering ook bij is.
 
 

Loes-framed
Loes de Wit zong jaren bij theatergezelschap Parblue. Haar klassiek geschoolde stem past ook in een promsconcert. Loes zingt al vanaf de eerste editie bij de KersenProms. In 2015 kroop zij nog in de huid van Chi Coltrane en zong zij op overtuigende wij Go like Elijah’ .

 

 

 

 

Als lokaal talent Tamme van der Wal iets is, dan is het wel veelzijdig. Vanaf 2013 is hij al van de partij en kroop hij eerder, met een ogenschijnlijk gemak, in de huid van Guus Meeuws, The Bleus Brothers, The Golden Earing en Het Goede Doel. Ook dit jaar staat Tamme met een paar geweldige nummers geprogrammeerd.
 
 
 
 

 
 
Patrick Holleeder is ooit begonnen met muziek maken achter een Hammondorgel. Nu is hij beroepspianist en afgestudeerd aan het Conservatorium van Zwolle (masterdiploma). Heeft les gehad van o.m. Bert van den Brink, Henk Meutgeert, Cor Bakker en Jerry van Rooijen. Patrick heeft een bloeiende lespraktijk voor piano, keyboard en bandcoaching. Hij beschikt over een eigen studio voor diverse muziekproducties. Patrick geeft regelmatig optredens en concerten, zowel solo als in uiteenlopende ensembles. Hij speelt meer dan 16 jaar in de Funkjazz Formatie Shebop, waarmee de 1e plaats tijdens het VPRO Jazzconcours werd behaald. Meer info over Patrick is te vinden op www.patrickholleeder.nl
 

JackvZijl-framed
 
 
 
 
Jack van Zijl vormt samen met zijn partner Debby en Leen de Heer (op contrabas) het trio D-Klein. Bekende muziek wordt in een nieuw jasje gestoken. De muziek klinkt groots door klein te blijven. Jack speelt naast gitaar ook piano en trompet.